Sekretess

Den som lämnar information till Fair Play Bygg kan välja att vara helt anonym. För att kunna fördjupa informationen önskar vi kunna ta kontakt med dig som uppgiftslämnare, men det väljer du själv när du fyller i formuläret. 

Att lämna ett tips till Fair Play Bygg är inte det samma som att göra en polisanmälan. De uppgifter vi mottar eller samlar in kan aldrig utgöra en allmän handling. Förutsatt att vi inte har en skyldighet att enligt lag lämna ut informationen –  exempelvis till Polisen eller Åklagarmyndigheten – kommer vi inte heller att lämna informationen vidare. 

Fair Play Bygg drivs av Stockholms Byggmästareförening och Byggnads Stockholm-Gotland. Fair Play Bygg är emellertid i sitt arbete helt fristående och våra uppdragsgivare har inte tillgång till den information som Fair Play Bygg hanterar.

fairplaybygg.se använder vi verktyget Matomo för att samla in anonymiserad användarstatistik som hjälper oss att förbättra webbplatsen. För att skydda våra användares integritet använder vi inte så kallade cookies för att samla in statistik.